Oslo

Zweden en Finland

Kijk ook eens op onze andere online reisgidsen over Scandinavië.

 

×

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Activiteiten en festivals Oslo

Activiteiten OsloWat te doen in Oslo? Er zijn veel leuke activiteiten in Oslo. We hebben er een paar voor u op een rijtje gezet, waaronder de bekendste festivals.

 

 

 

 

Activiteiten Oslo - Bus rondritStadsrondrit Oslo

Deze vier uur durende stadsrondrit van Oslo is een fantastische kennismaking met de stad en een gemakkelijke manier om de belangrijkste bezienswaardigheden te zien. U bezoekt Vigeland Sculpture Park, bezoekt het Kon-Tiki Museum, het Fram Museum (thuisbasis van de Fram, een beroemde schip gebruikt in de Noorse poolexpedities), stopt bij de Holmenkollen skischans en verkent het centrum van Oslo. U zult de stad per bus verkennen.
Bekijk deze stadsrondrit>>


Activiteiten FietstochtFietstocht Oslo

Bekijk de hoogtepunten van Oslo in een middag op een ontspannen tempo tijdens deze 3 uur durende fietstocht, geschikt voor alle fitness niveaus. U fietst langs vele bezienswaardigheden, zoals Frognerparken (Vigeland Park), de Aker Brygge scheepswerf, het Koninklijk Paleis en het Akerhus Kasteel. Naar aanleiding van een deskundige gids, zult u alle insider informatie over deze schitterende Scandinavische stad ontdekken tijdens het verkennen van de beste plekjes van Oslo. De groepen zijn niet groter dan 15 personen, zodat u persoonlijke aandacht ontvangt van uw deskundige gids.
Bekijk deze fietstocht>>


Activiteiten Oslo - RondvaartRondvaart Oslo

Zie prachtige waterkant van Oslo op een minicruise! Als u vertrekt kunt u achterover leunen en genieten van de bezienswaardigheden van de stad. De 90 minuten durende cruise neemt u mee door de Oslofjord, de oude vesting van het Akershus, dat werd gebruikt om Oslote beschermen tegen de zeeaanvallen, stopt bij het ​​Oslo Opera House, en gaat langs vele musea van de stad op het schiereiland Bygdøy. De cruise is inclusief een onboard audio gids die u zal informeren over de vele bezienswaardigheden die u ziet vanaf de boot.
Bekijk deze rondvaart>>


Rondvaart Oslofjord

Op een twee uur durende tocht, zult u door smalle doorvaarten, langs idyllische baaien en door een doolhof van eilandjes bezaaid met zomer huizen varen. Uw Engelssprekende gids zal u informatie geven over de fjord en de bezienswaardigheden die u passeert.
Bekijk deze rondvaart>>Activiteiten Oslo - Hop on hop off busHop on hop-off bus

Ontdek de zonnigste hoofdstad van Scandinavië met het 24-uurs ticket voor de open-top dubbeldekker. Zie alle belangrijke bezienswaardigheden van Oslo tijdens uw "hop on hop-off tour". Met een prachtig uitzicht vanaf de top van de bus, strategisch geplaatste haltes en een interessant commentaar, dit is echt de beste manier om de belangrijkste bezienswaardigheden van Oslo zien. U kunt in-en uitstappen zo vaak als u wilt. Er zijn 17 gunstig gelegen haltes en de hele route duurt ongeveer 90 minuten. De bus vertrekt iedere 30 minuten vanaf elke halte. Tickets zijn alleen geldig voor 24 uur.
Bekijk deze tour>>


Activiteiten Oslo - FestivalsOslo Festivals

Oslo wordt niet voor niets ‘Festival City’ genoemd en de zomer is de perfecte tijd voor de vele zomerfestivals. De meest bekende zijn Øyafestivalen, Oslo Jazz Festival, Norwegian Wood, Oslo Chamber Music Festival en Ultima Oslo Contemporary Music Festival.

Campings in Noorwegen

Reisgids Noorwegen

Reisgids Noorwegen