Oslo

Zweden en Finland

Kijk ook eens op onze andere online reisgidsen over Scandinavië.

 

×

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Rondreis Noorwegen

Rondreis NoorwegenNoorwegen is een prachtig land om een rondreis te maken.

 

 

 

 

Noorwegen kent vele mooie gebieden, uitzichten, steden, dorpen en fjorden, teveel om op te noemen. U kunt op eigen gelegenheid een rondreis maken, al dan niet met uw eigen auto, of een georganiseerde rondreis Noorwegen boeken. Een fly- drive door Noorwegen, waarbij u naar Noorwegen reist per vliegtuig en daar met een huurauto rondreist.

Vervoer

Rondreizen door Noorwegen kunt u maken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer (trein en bus) dat in Noorwegen prima ontwikkeld is. Zelfs een rondreis per boot behoort tot de mogelijkheden, zoals met Hurtigruten of andere cruiseschepen die door de fjorden en naar de Noordkaap varen.

Aanbieders rondreis Noorwegen

Rondreis steden Noorwegen

Er zijn rondreizen door de verschillende steden, waarbij steden als Lillehammer, Ålesund en Bergen populair zijn. Vaak worden deze rondreizen gecombineerd met de fjorden en mooie natuurgebieden. Ook Bergen en Oslo zijn populaire steden.

Rondreis natuurgebieden Noorwegen

Speciale rondreizen door natuur- en berggebieden zijn ook prachtig om te maken. Vaak in combinatie met een aantal bezienswaardigheden in Noorwegen en wellicht maakt u nog een elandsafari.

Rondreis Werelderfgoed

Wellicht wordt deze reis niet altijd aangeboden, maar op deze rondreis gaat u langs alle Noorse bezienswaardigheden die op de Wereldergoedlijst staan.

Rondreis Noordkaap

Voor rondreizen naar de Noordkaap kunt u diverse fly- drive reizen boeken, of een georganiseerde busrondreis vanuit Noord Duitsland door Denemarken, Zweden en Noorwegen. Meer info: www.effeweg.nl

Rondreis met kinderen

Er worden speciale rondreizen aangeboden voor als u met kinderen reist. In deze rondreizen zijn naast de mooie vergezichten, fjorden en andere bezienswaardigheden diverse leuke dingen voor kinderen te doen, zoals de Trollen, pretparken of activiteiten. Meer info: www.pharosreizen.nl

Rondreis Noorwegen per boot

Bij deze rondreis per boot verblijft u op iedere locatie meerdere nachten, zodat u ook echt de gelegenheid heeft de leukste bezienswaardigheden te bezoeken. Meer info: www.bbi-travel.nl

Let op, de meeste rondreizen worden niet het hele jaar door aangeboden.

Campings in Noorwegen

Reisgids Noorwegen

Reisgids Noorwegen