Oslo

Zweden en Finland

Kijk ook eens op onze andere online reisgidsen over Scandinavië.

 

×

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Vakantiehuis Noorwegen

Vakantiehuizen NoorwegenIn Noorwegen vindt u de mooiste vakantiehuizen. Veelal zijn het houten huizen, vanwege de betere isolatie. Ze worden ook wel chalets of hutten genoemd.

 

 

 

Vakantiehuizen Noorwegen - NovasolVakantiehuis Noorwegen - Novasol

Novasol is al tientallen jaren een begrip in Europa als het om het verhuren van vakantiehuizen gaat. De vakantiehuizen die ze verhuren zijn van eenvoudig tot luxe, groot en klein, in 25 landen in Europa. Novasol heeft een uitgebreid aanbond in Noorwegen en u kunt zoeken per regio: Berggebied, Hordaland, Møre & Romsdal, Noord-Noorwegen, Oslo, Rogaland, Sogn & Fjordane, Trøndelag en Zuidoost Noorwegen.
Meer info: www.novasol.nl


Vakantiehuizen Noorwegen - Chalet.nuVakantiehuis Noorwegen - Chalet.nu

Bij Chalet.nu zult u door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten altijd wel een geschikte accommodatie vinden. Ook bij Chalet.nu kunt u zoeken in genoemde regio's: Aust-Agder Fylke, Midden Noorwegen, Oppland Fylke Sogn Fjordane, Buskerud Fylke Møre Romsdal, Oslo en omgeving, Telemark Fylke, Hedmark Fylke, Noord Noorwegen, Rogaland, Vest-Agder Fylke en Hordaland.
Meer info: www.chalet.nu


Vakantiehuizen Noorwegen - BBI-Travel

Vakantiehuis Noorwegen - BBI-Travel

Bij BBI-Travel kunt u zowel een vakantiehuis boeken als direct een compleet samengestelde reis waarbij u in de diverse vakantiehuizen verblijft. Meer info:


Vakantiehuizen Noorwegen - Bungalow.netVakantiehuis Noorwegen - Bungalow.net

Ga de groene natuur ontdekken in de vakantiehuizen in Noorwegen. De gezellige houten huizen staan op de mooiste plekken die u zich kunt wensen. Direct aan de fjord, met eigen roeiboot, aan een spiegelglad meer omringd door bomen of in een pittoresk Scandinavisch dorp.
Meer info: www.bungalow.net


Vakantiehuizen Noorwegen - De Jong IntraVakantiehuis Noorwegen - De Jong Intra

De Jong Intra biedt diverse vakantiehuizen en appartementen aan in Noorwegen. Wij geven u enkele voorbeelden:

 

Campings in Noorwegen

Reisgids Noorwegen

Reisgids Noorwegen